pallieter

Camera
DSC-R1
Focal Length
32.8mm
Aperture
f/5
Exposure
1/50s
ISO
160
Camera
DSC-R1
Focal Length
32.8mm
Aperture
f/5
Exposure
1/50s
ISO
160
Camera
DSC-R1
Focal Length
32.8mm
Aperture
f/5
Exposure
1/50s
ISO
160

 

Even voorstellen …

 

  … ‘ Fotogroep Pallieter’ werd opgericht in 1965 als vereniging die tot doel had de amateurfotografie als zinvolle vrijetijdsbesteding te stimuleren. Door  middel van theoretische inzichten en praktische oefensessies werd, en wordt, er gestreefd naar een verbetering van de fotografische resultaten waarbij elk lid voldoening kan vinden. Dit houdt in dat iedereen vrij is zijn/haar onderwerp volgens eigen persoonlijkheid in beeld te brengen.

 

Op regelmatige basis worden de resultaten door alle clubleden besproken, waarbij het accent gelegd wordt op wederzijds respect voor elkaars werk. Dit resulteert dan in een jaarlijks fotosalon waarbij het grote publiek de gelegenheid krijgt kennis te maken met het werk van de deelnemende clubleden.

 

In de steeds toenemende toepassingsmogelijkheden van de gedigitaliseerde fotografie spreekt het vanzelf dat elk clublid de bereidheid vertoont zich te engageren om de werking van de club en de kwaliteit van de werken te garanderen. Onze club is aangesloten bij Breedbeeld, FgA, KAVF, PSA en FIAP.

 

De bijeenkomsten vinden plaats elke donderdag van de maand, om 20.00 uur.