Foto wedstrijden

De Pallieters zijn tijdens deze lockdown plotseling terug beginnen meedoen aan wedstrijden. Het aantal behaalde prijzen is te hoog om nog in de Nieuwsbrief te plaatsen. Vandaar dat ik ze nog eens uitzonderlijk op de website plaats.

Voor Chris is er Honourable Mention in het HPS Man and Sea Photo Salon (Griekenland), 4 Honourable Mentions en een gouden medaille in het Autumn Circuit (Montenegro/Servië). En een bronzen medaille en Honourable Mention in het Light and Shade salon (Indië).

Voor Els is er een Bronzen medaille in het Salon Internacional de fotografia Ciudad de Arcos (Spanje). Een PSA Honourable Mention, FIAP Ribbon en salon diploma in het Photo Click Circuit (Albanië). Een gouden medaille en 2 FIAP Ribbons in het Finland Circuit. Een FIAP zilveren medaille, 2 PSA Ribbons in het Luxembourg Digital Contest.

Ingrid heeft een Honourable Mention in het Autumn Circuit (Montenegro) en 2 Honourable Mentions in het Luxembourg Digital Contest.

Voor Freddy is er een zilveren medaille, een bronzen medaille en 2 Honourable Mentions in het Balkan Circuit (Servië, Montenegro).

Voor mezelf is een gouden medaille en een Jury coup de coeur in het nationaal salon van Photo Club Zoom. En verder 2 club, 1 GAP en 1 FIAP Honourable Mention (Italië, Griekenland, Zwitserland en Servië).
Nu hopen dat ik niet gemist heb of niks vergeten ben 😊.

Het volgende nieuws is nog niet officieel maar ik zie 3 maal een “OK” staan, dus dat zal dan wel goedkomen. Els krijgt een EFIAP brons onderscheiding en voor mezelf komt er een EFIAP diamant 2.
Proficiat aan iedereen.